Segítségnyújtással kezdődött a karácsonyi szolgálat

Karácsony első estéjén is szolgálatban voltak a halászteleki polgárőrök, hogy azok, akik otthonukban, szeretteik közt ünneplik Jézus születését, biztonságban tehessék azt. Azt gondolhatták, hogy nyugodt szolgálatuk lesz, de az élet hamar rájuk cáfolt.

December 25-én nem sokkal eset nyolc óra után, Halásztelek egyik buszvárójában egy férfira lettek figyelmesek, aki féloldalasan ült a padon. Először részegnek gondolták, ám amikor odamentek hozzá látták, hogy levegőért kapkod, fuldoklik.

Rögtön látták, hogy ennek fele sem tréfa. Próbáltak neki segíteni, kikérdezték az egészségügyi előzményeiről, és akkor derült ki, hogy néhány napja jött ki a kórházból, ahol az intenzív osztályon volt.

A polgárőrök azonnal hívták az orvosi ügyeletet, illetve a 112 központi segélyhívót. A mentők hamar megérkeztek, a férfit a mentőkocsiban ellátták, állapotát stabilizálták, majd kórházba szállították.


Abony baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel Dunakeszi elfogás elhunyt elismerés elsősegélynyújtás eltűnt Gomba Halásztelek határvédelem idős Internet csalás jutalom karácsony katasztrófavédelem keresés kibervédelem kutya képzés környezetvédelem köszönet közbiztonság közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás verseny Vác újlengyel