Sorház teteje égett Budakeszin

A hivatásos tűzoltók mellett önkéntesek és polgárőrök is segítették a budakeszin égő házsor oltását.

Október 4-én délután kapott riasztást a Budakeszi Városi Polgárőrség, hogy az Erdő utcában ég egy sorház egyik lakása. A helyszínre a Budakeszi Önkéntes Tűzoltó Egyesülettel együtt érkeztek meg, és ők már azt láthatták, hogy a tűz tovább terjedt a szomszédos lakások tetőszerkezetére is. Az önkéntes tűzoltók azonnal megkezdték az alapvezeték szerelést, a közművek elzárását, két polgárőr pedig az utca lezárását.

Az érintett három lakásban összesen tíz fő lakott, számukra lakosságvédelmi intézkedésre került sor.

A tűzeset során szerencsére nem sérült meg senki, csak egy kutyát és egy macskát kellett kimenteni.

(Fotó: Mucsi Gábor, Buda Környéki Közterület-felügyelet)


 • Nem kell egyből rosszra gondolni
  Ha valaki külföldi még nem biztos, hogy rosszat akar, és ha valaki bajban van, segítsük őt! Hisz emberség is van a világon.
 • Polgárőr nap volt Ürömön (+ fotók)
  A szervezők és a falu lakossága szerint is jól sikerült a szeptember 9-én megrendezett III. Ürömi Polgárőr Nap.
 • Részvétnyilvánítás
  A Pest Vármegyei Polgárőr Szövetség elnöke, elnöksége és valamennyi polgárőre részvétét fejezi ki az elhunyt rendőr családjának, egyben a sérülteknek mielőbbi gyógyulást és felépülést kíván.
 • Nem lehet elég korán kezdeni
  Óvodásoknak tanították a biztonságos közlekedést szeptember 18-án, a gombai polgárőrök.
 • Közös akcióval a biztonságos közlekedésért
  Több órán át tartott az a közúti ellenőrzés, amit szeptember 13-án 3 közterület-felügyelő és 1 polgárőr segítségével hajtottak végre a rendőrök Monoron.

Abony adomány baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel elfogás elismerés elsősegélynyújtás eltűnt Gomba Halásztelek határvédelem idős internet Internet csalás jutalom katasztrófavédelem keresés kibervédelem képzés környezetvédelem köszönet közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás tettenérés Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás Vác életmentés értekezlet évforduló újlengyel