Sportnapon lőtték a cserépkorongokat

A Pest Vármegyei Polgárőr Szövetség és a vele hosszú évek óta együttműködő Sarlóspuszta Sportegyesület rendezésében tartottak november 12-én nyílt lövészeti napot, ahol alkalmuk volt egy jó kedélyű programon vendégül látni néhány híres támogatót. 

A Sarlóspuszta Sportegyesület célja a sportlövészet fejlesztése, versenyzési és szabadidős tevékenységek támogatása. A Sarlóspuszta Koronglőtéren szervezett eseményen a Szövetség stratégiai partnerei közül a Jégtrade Kft. képviseletében Kaldenekker Kornél kereskedelmi igazgató volt ott fiával Kristóffal, valamint a Pest Vármegyei Polgárőr Szövetség egyik “arca” Vida Bálint, a Mintaapák gyerekszínésze, és édesapja Vida Péter Jászai Mari-díjas színész, valamint édesanyja Vida Szabó Andrea fogadták el többek között a meghívást.

A nap folyamán világ- és Európa bajnok lövészetoktatók mutatták be a sportnapon résztvevőknek a koronglövészet fortélyait. A vendégek próbalövései kiemelkedő tehetségüket mutatták, Vida Péter 5/5, Kaldenekker Kornél pedig 5/4-es eredményt értek el. A rendezvény szerteágazóan zajlott tovább.

 Dr. Bilisics Péter a Pest Vármegyei Polgárőr Szövetség elnöke köszönetét fejezte ki és kiemelte a Szövetség illetve partnerei között hosszú évek óta kialakult kohéziót, amelyet a jövőben is fenn kívánnak tartani.


 • Polgárőrök is segítették a kulturális gálát
  Idén is megtartotta az Észak-magyarországi Német Önkormányzatok Szövetsége a Regionális Kulturális Gáláját.
 • Biztonságban lezajlott Abonyban a szalagavató
  November utolsó szombatján rendezték meg Abonyban a Kinizsi Pál Gimnázium szalagavató ünnepségét, melyet a hagyományoknak megfelelően idén is a helyi polgárőrök biztosítottak.
 • Ünnepeltek a polgárőrök Dunakeszin
  Polgárőr Napot szervezett 25-én a Dunakeszi Alsó Polgárőr Egyesület, ahol kötetlen módon tudták megünnepelni amit ebben az évben elértek.
 • Még mindig nem késő felkészülni
  Vannak, akik még mindig nem vették tudomásul, hogy november vége van, vagyis másképp kell vezetni, mint nyáron. Aztán ha megcsúszik az autó a nedves, faleveles úton, még ők vannak meglepve. Ki érti ezt?
 • Még időben jött a segítség
  Öngyilkos akart lenni egy férfi november 21-én Albertirsán, de szerencsére egy polgárőr még idejében meg tudta azt akadályozni.

Abony adomány baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel elfogás elhunyt elismerés elsősegélynyújtás eltűnt Halásztelek határvédelem idős internet Internet csalás jutalom katasztrófavédelem keresés kibervédelem képzés környezetvédelem köszönet közgyűlés lovas migráció motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás tettenérés Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás Vác életmentés évforduló újlengyel