Súlyos baleset a Biatorbágyi Ipari Parknál

Január 3-án nem sokkal 18 óra után kérték fel a polgárőröket, hogy segítsenek az 1-es főúton Biatorbágynál a forgalomirányításban, mert súlyos közúti baleset történt.

A kérésre a Budakeszi és a Pátyi Polgárőrségtől két-két fő azonnal a baleset helyszínére sietett, ahol három jármű ütközött. A polgárőrök a rendőri felkérésnek megfelelően két záróponton biztosították a forgalomirányítását. A baleset helyszínéről a mentők 3 főt szállítottak kórházba, 2 személyt könnyebb, 1 személyt pedig súlyos, életveszélyes sérülésekkel.


A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az 1-es út érintett szakasza teljes szélességében lezárták. A műszaki mentést az érdi hivatásos és a biatorbágyi önkéntes tűzoltók végezték.


Abony adomány baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel Dunakeszi elfogás elismerés ellenőrzés elsősegélynyújtás eltűnt Halásztelek határvédelem idős Internet csalás jutalom karácsony katasztrófavédelem keresés kibervédelem kutya képzés környezetvédelem köszönet közbiztonság közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás Vác életmentés újlengyel