Súlyos balesethez riasztották a solymári polgárőröket

Frontális baleset történt február 23-án Solymáron. A helyi polgárőrök a pilisszentiváni kollégáiktól is kértek és kaptak segítséget.

Frontális baleset Solymáron
Frontális baleset Solymáron

Február 23-án késő este értesültek a Solymári Polgárőrség és Tűzoltó Egyesület ügyeletben levő tagjai, hogy a település egyik útkereszteződésében két személygépjármű ütközött. A solymári polgárőrök azonnal értesítették a pilisszentiváni kollégákat és mindkét szervezet szolgálatban levő tagjai a helyszínre siettek. Miközben biztosították a helyszínt, az önkéntes tűzoltók az egyik személygépkocsit áramtalanították. Mivel személyi sérülés is történt, hozzá mentőt hívtak.

Az ütközés miatt egy személy könnyebb sérüléseket szenvedett, őt az Országos Mentőszolgálat munkatársai további kivizsgálásra kórházba szállították.


Abony adomány baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel Dunakeszi elfogás elismerés ellenőrzés elsősegélynyújtás eltűnt Halásztelek határvédelem idős Internet csalás jutalom karácsony katasztrófavédelem keresés kibervédelem kutya képzés környezetvédelem köszönet közbiztonság közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás Vác életmentés újlengyel