Szakemberekkel védekezzünk a veszélyes szúrásoktól

A darazsak a tavaszi, melegebb időszakban kezdenek előbújni, de a nyári nagy melegben is veszélyesek lehetnek, mert nem csak élelmet és folyadékot keresnek, hanem fészekrakó helyet is. A darazsakat mindenki igyekszik elkerülni, mert a csípésük nagyon fájdalmas, sokaknál allergiás reakciót okozhat, ami szélsőséges esetben akár fulladásos halálhoz is vezethet.

A darázsirtás nagy felkészültséget, kellő körültekintést és szakmai tudást igényel, ezért javasoljuk, hogy mindig az erre specializálódott szakembertől kérjenek segítséget. A darázsirtást végző szakemberek tudják, hogy éppen melyik a leghatékonyabb irtási módszer, van megfelelő védőfelszerelésük, tudják milyen eszközöket és kémiai szereket kell, illetve szabad alkalmazniuk.

Egyik legfőbb támogató partnerünk a Discover Team Kft. 100%-ban magyar tulajdonban lévő vállalat, melynek célja, hogy ügyfelei részére a legjobb minőségű szolgáltatást nyújtsák. Mindig törekednek arra, hogy mindenkinek a megfelelő megoldásokat nyújtsanak, így tudnak a lakásoktól az iroda- és raktárbázisokig minden igényt kielégíteni. Munkaeszközeik a modern csúcstechnológiát képviselik.

A Discover Team Kft. egy olyan szakvállalat, amely darázsirtás szolgáltatásának árát a biztosító megtéríti, amennyiben lakásbiztosítás darázsirtásra és darázsfészek eltávolításra vonatkozó kiegészítő biztosítással rendelkezik.

És a végére a legfontosabb: a munkájukra garanciát vállalnak!

További fontos információk itt: https://discoverteam.hu/

(X)


 • Nem kell egyből rosszra gondolni
  Ha valaki külföldi még nem biztos, hogy rosszat akar, és ha valaki bajban van, segítsük őt! Hisz emberség is van a világon.
 • Polgárőr nap volt Ürömön (+ fotók)
  A szervezők és a falu lakossága szerint is jól sikerült a szeptember 9-én megrendezett III. Ürömi Polgárőr Nap.
 • Részvétnyilvánítás
  A Pest Vármegyei Polgárőr Szövetség elnöke, elnöksége és valamennyi polgárőre részvétét fejezi ki az elhunyt rendőr családjának, egyben a sérülteknek mielőbbi gyógyulást és felépülést kíván.
 • Nem lehet elég korán kezdeni
  Óvodásoknak tanították a biztonságos közlekedést szeptember 18-án, a gombai polgárőrök.
 • Közös akcióval a biztonságos közlekedésért
  Több órán át tartott az a közúti ellenőrzés, amit szeptember 13-án 3 közterület-felügyelő és 1 polgárőr segítségével hajtottak végre a rendőrök Monoron.

Abony adomány baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel elfogás elismerés elsősegélynyújtás eltűnt Gomba Halásztelek határvédelem idős internet Internet csalás jutalom katasztrófavédelem keresés kibervédelem képzés környezetvédelem köszönet közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás tettenérés Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás Vác életmentés értekezlet évforduló újlengyel