Számíthatnak a magyar kormányra a polgárőrök (+ videó)

Videóüzenetet intézett nemrégiben a polgárőrök felé Nyitrai Zsolt, a miniszterelnök főtanácsadója.

Ahogy azt a videóüzenetben a főtanácsadó elmondja, a polgárőröknek komoly feladatuk van a közbiztonság fenntartásában és az államhatár védelmében. A kormány anyagilag és erkölcsileg is megbecsüli a szolgálatukat. Példaként említi, hogy az Országos Polgárőr Szövetséget köztestületté nyilvánították és 2010-hez képest megduplázták a költségvetési támogatást.  Kiemeli azt is, hogy gyarapodott a Polgárőrség járműparkja, így most már 2100 gépkocsi, elektromos robogók, táblagépek és drónok segítik az eredményes szolgálatot.  Üzenete végén megköszöni a polgárőrök önkéntes munkáját és kiemeli, hogy 2024-ben is számíthatunk Magyarország Kormányára.

Dr. Túrós András az Országos Polgárőr Szövetség elnöke üzen a videóban. Elmondja, hogy sikeres évet zárt a Polgárőrség, a szervezet tovább erősödött, országosan kétezerrel nőtt tavaly a polgárőrök száma, és az eddigi feladatok mellett újabbakat is felvállalnak. Beszédét azzal zárja: A magyar lakosság 2024-ben is számíthat a polgárőrökre. 


Abony adomány baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel Dunakeszi elfogás elismerés ellenőrzés elsősegélynyújtás eltűnt Halásztelek határvédelem idős Internet csalás jutalom karácsony katasztrófavédelem keresés kibervédelem kutya képzés környezetvédelem köszönet közbiztonság közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás Vác életmentés újlengyel