Szegény nő azt sem tudta hol van

Egy eltévedt, zavart elméjű asszonyon segítettek a piliscsabai polgárőrök június 23-án este.

Június 23-án este 20 óra után nem sokkal kapta a Piliscsabai Polgárőr Egyesület a lakossági bejelentést, hogy a Kálmán király úton a bokrok közül egy zavartan viselkedő nő mászott ki. A Polgárőrség és az egyik biztonsági szolgálat járőre a helyszínre ment, ahol megtalálták a hölgyet, aki segítségre szorult. Mint kiderült szolnoki lakos, pszichiátriai kezelés alatt áll, ráadásul tegnap távozott a kórházból.

A nő ráadásul összefüggéstelenül beszélt, ezért a polgárőr és a biztonsági szolgálat munkatársa felelőtlenségnek gondolta útjára engedni őt, ezért értesítették a Rendőrséget illetve a Mentőszolgálatot.

A hölgyet a mentők további kivizsgálásra a legközelebbi pszichiátriára szállították el. 

Olvassa el ezt is:

Abony adomány baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel elfogás elismerés elsősegélynyújtás eltűnt Gomba Halásztelek határvédelem idős internet Internet csalás jutalom katasztrófavédelem keresés kibervédelem képzés környezetvédelem köszönet közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás tettenérés Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás Vác életmentés értekezlet évforduló újlengyel