Szerencsére jól végződött

Eltűnt személyt kerestek a polgárőrök március 7-én Piliscsaba környékén, aki öngyilkossági szándékkal hagyta el otthonát.

Március 7-én este kapta a jelzést, hogy a Piliscsabai Polgárőr Egyesület, hogy Pilisvörösváron egy férfi öngyilkossági szándékkal elment piliscsabai otthonából és a hozzátartozói azóta nem tudnak hollétéről.

Nagy létszámmal, drón és keresőkutyák segítségével kezdték meg a szakadó esőben a polgárőrök a keresést. Némi segítséget nyújtott munkájukban, hogy a keresett személy az autóját egy külterületi részen hagyta, így legalább nagyjából be tudták határolni, hogy merre folytassák a felkutatást.

Rendőrök, polgárőrök, önkéntes tűzoltókés kutató mentők, közel negyven fő vett részt az akcióban. A kétórás keresés után jött a hír, hogy a keresett személy gyalog hazament, eltervezett szándékától pedig elállt.


Abony adomány baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel Dunakeszi elfogás elismerés ellenőrzés elsősegélynyújtás eltűnt Halásztelek határvédelem idős Internet csalás jutalom karácsony katasztrófavédelem keresés kibervédelem kutya képzés környezetvédelem köszönet közbiztonság közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás Vác életmentés újlengyel