Szerencsére nem kellett kiüríteni az iskolát

2023. június 08-án 11 óra körül jött a segítségkérés a Pest Vármegyei Polgárőr Szövetség 24 órás szakmai ügyeletére, hogy Budaörsön egy munkagép elvágott egy gázvezetéket.

Az ügyelet azonnal riasztotta a Budaörsi Polgárőr és Katasztrófavédelmi Közhasznú Egyesület gépkocsizó járőrét és az Ifjúság utcában lévő Herman Ottó Általános Iskolához irányította. A rendőrség és a közterületfelügyelet, valamint a mentők a polgárőrséggel és az iskola személyzetével közösen felkészültek az épület kiürítésére. Az ingatlan elhagyása során elhangzott, hogy ez nem gyakorlat azonban az időközben helyszínre érkezett műveletirányítás a gázkoncentráció mérése során nem tartotta indokoltnak az iskola elhagyását.

Személyi sérülés nem történt.


 • Nem kell egyből rosszra gondolni
  Ha valaki külföldi még nem biztos, hogy rosszat akar, és ha valaki bajban van, segítsük őt! Hisz emberség is van a világon.
 • Polgárőr nap volt Ürömön (+ fotók)
  A szervezők és a falu lakossága szerint is jól sikerült a szeptember 9-én megrendezett III. Ürömi Polgárőr Nap.
 • Részvétnyilvánítás
  A Pest Vármegyei Polgárőr Szövetség elnöke, elnöksége és valamennyi polgárőre részvétét fejezi ki az elhunyt rendőr családjának, egyben a sérülteknek mielőbbi gyógyulást és felépülést kíván.
 • Nem lehet elég korán kezdeni
  Óvodásoknak tanították a biztonságos közlekedést szeptember 18-án, a gombai polgárőrök.
 • Közös akcióval a biztonságos közlekedésért
  Több órán át tartott az a közúti ellenőrzés, amit szeptember 13-án 3 közterület-felügyelő és 1 polgárőr segítségével hajtottak végre a rendőrök Monoron.

Abony (6) adomány (5) baleset (33) biztosítás (22) Budakeszi (13) Budapest (5) Budaörs (13) Cegléd (6) Ceglédbercel (9) elfogás (17) elismerés (23) elsősegélynyújtás (5) eltűnt (8) Gomba (5) Halásztelek (10) határvédelem (11) idős (12) internet (7) Internet csalás (8) jutalom (12) katasztrófavédelem (8) keresés (8) kibervédelem (9) képzés (13) környezetvédelem (8) köszönet (9) közgyűlés (9) lovas (18) (10) motoros (8) oktatás (18) Piliscsaba (13) pályázat (11) rendezvény (7) segítségnyújtás (6) tettenérés (6) Tápiószőlős (14) tűz (17) Tűzeset (11) tűzoltás (13) Vác (5) életmentés (6) értekezlet (5) évforduló (6) újlengyel (20)