Szerencsés fordulat Cegléd-Bedén

Lehet, hogy megmentették a Cegléd-bedei polgárőrök annak a nőnek az életét, akit a vasúti sínekről vettek le január 25-én délelőtt.

Lakossági bejelentést kaptak a Cegléd-bedei polgárőrök, miszerint valaki fekszik a közeli vasúti átjárónál. Azonnal odasiettek és egy kb. 30 éves nőt találtak a síneken fekve. Lekísérték onnan, és bár elutasította a kórházi ellátást, a polgárőrök mégis szerették volna a személyt biztonságban tudni, ezért felajánlották neki, hogy a jászkarajenői otthonába viszik. Útközben, Törtel községben egy koccanásos balesethez értek, ahol szintén felajánlották segítségüket, de az abonyi polgárőrök így is el tudták látni a balesetből adódó feladatukat. A találkozás viszont mégis kapóra jött, mert a Cegléd-bedei polgárőrök a kocsiban ülő nőt így mégiscsak át tudták adni a mentőszolgálatnak. 


Abony adomány baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel Dunakeszi elfogás elismerés ellenőrzés elsősegélynyújtás eltűnt Halásztelek határvédelem idős Internet csalás jutalom karácsony katasztrófavédelem keresés kibervédelem kutya képzés környezetvédelem köszönet közbiztonság közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás Vác életmentés újlengyel