Továbbra is keressük Komjáti nénit

Elhagyta a kórházat és ismeretlen helyre távozott már több mint egy hete az egyik polgárőr bajtársunk hozzátartozója, Komjáti Istvánné.

Komjáti Istvánné

Közel száz fő megfeszített erővel keresi már napok óta a polgárőr társunk hozzátartozóját, aki elhagyta a Jahn Ferenc kórházat és azóta eltűnt. A polgárőrök az illetőt gyalog, kutyával és drónnal is kutatják, ez idáig sajnos eredménytelenül. Mivel relatív civilizált helyen történt az ügy, továbbá, ha tömegközlekedésre szállt ennyi idő alatt valakinek bele kellett volna akadnia – mert például nem fizet valahol – a polgárőrök a keresést tovább folytatják.

Komjáti Istvánné alacsony termetű, görnyedt testtartású, haja vörös. Eltűnésekor sötét nadrágot és csíkos felsőt viselt.

Kérjük, aki Komjáti Istvánné tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést Pest Megyei Polgárőr Szövetség ügyeletére a +36 20 400-2591 telefonszámon, vagy a Rendőrség 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

Abony adomány baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel elfogás elismerés elsősegélynyújtás eltűnt Gomba Halásztelek határvédelem idős internet Internet csalás jutalom katasztrófavédelem keresés kibervédelem képzés környezetvédelem köszönet közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás tettenérés Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás Vác életmentés értekezlet évforduló újlengyel