Új elnöke van a Kókai Polgárőr Egyesületnek

Tisztújító közgyűlést tartott május 12-én a Kókai Polgárőr Egyesület, ahol a tagság új elnököt választott.

A jelenlevők először meghallgatták az Elnökség 2022-ben végzett feladatairól majd a Számvizsgáló Bizottságnak a pénzügyi helyzetről szóló beszámolóját, majd a Közhasznúsági Jelentés elfogadása után az új tisztségviselőket választottak. Hanga Ferenc elnök a leköszönő beszédében elmondta, hogy 16 évig vezette az egyesületet és most már szeretné átadni a stafétabotot a fiatalabbaknak.

A tagság új elnöknek négy évre Palotai Istvánt választotta meg.

Az egyesületi tagokon kívül ott volt dr. Bilisics Péter, a Pest Vármegyei Polgárőr Szövetség elnöke, Juhász Ildikó a település polgármestere, a Rendőrség helyi őrsparancsnoka, illetve a környező településen működő polgárőr egyesületek vezetői is.

Dr. Bilisics Péter gratulált az új egyesületi elnöknek egyben megköszönte a régi elnök áldozatos munkáját. Ezt elismerendő A Pest Vármegyei Polgárőr Szövetség platina fokozatú díszoklevelét és egy egyedileg készített jelvényt adott át.


Abony baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel Dunakeszi elfogás elhunyt elismerés elsősegélynyújtás eltűnt Gomba Halásztelek határvédelem idős Internet csalás jutalom karácsony katasztrófavédelem keresés kibervédelem kutya képzés környezetvédelem köszönet közbiztonság közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás verseny Vác újlengyel