Újabb adomány ment Ukrajnába

Ismét karitatív adománnyal indultak Kárpátaljára a Pest megyei polgárőrök, hogy segítsenek Beregdéda lakosságán.

Roskadásig van adománnyal a Pest megyei polgárőrök járműve

Ahogy arról már beszámoltunk, március 22-én tartós élelmiszerekből, tisztító- és tisztálkodási szerekből, ruhákból valamint gyermekjátékokból álló humanitárius adományokkal teli autókkal érkeztek Beregdédára a Pest megyei polgárőrök. Március 27-én ismét útnak indultak, ám most az élelmiszer mellett takarókkal, ruhákkal, tisztító- és tisztálkodási szerekkel, ágybetétekkel érkeztek, de a kisbuszból a kirakodáskor mosógép, televízió, rádió és mindennapos konyhai eszközök, sőt egy járókeret is előkerült.

Beregdéda elöljárósága háláját fejezte ki a Pest Megyei Polgárőr Szövetség elnökének és valamennyi tagjának, hogy a háborús helyzetben is mellettük vannak.

Dr. Bilisics Péter elnök továbbra is arra kéri a Pest megyei polgárőröket, amennyiben lehetőségük van rá, ne hagyják magukra a háború elől menekülőket, illetve támogassák az Ukrajnában maradtakat. Most minden segítség számít.

Abony adomány baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel Dunakeszi elfogás elhunyt elismerés elsősegélynyújtás eltűnt Halásztelek határvédelem hulladék idős Internet csalás jutalom karácsony katasztrófavédelem keresés kibervédelem kutya képzés környezetvédelem köszönet közbiztonság közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás Vác újlengyel