Újabb erdőtűznél oltottak a Pest megyei polgárőrök

Bár az utóbbi napokban már esett kevesebb-több csapadék, ám a szárasság miatti tűzveszély továbbra sem csökkent. Ezt mutatja az is, hogy szeptember 5-én este újabb erdőtűzhöz riasztották a tápiószőlősi polgárőröket.

A Tápiószőlősi Polgárőr Egyesület járőrei szeptember 5-én este 7 órakor a Katasztrófavédelemtől kapták a jelzést, hogy a Budapest – Cegléd vasútvonal mentén több helyszínen tüzet észleltek. A járőrvezető felvette a kapcsolatot a ceglédi és ceglédberceli polgárőr szolgálatokkal a helyszín behatárolása végett, majd elindult a jelzett irányba, ám Cegléden, a Budai úton haladva, a 778-as vasúti szelvényben, a pálya mindkét oldalán egy addig még nem jelentett tüzet észleltek.

Rádión felvették a kapcsolatot a Katasztrófavédelem Műveletirányítási Központjával, illetve a tűzoltók helyszínre érkezését követően segítették az oltást.

Abony baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel Dunakeszi elfogás elhunyt elismerés elsősegélynyújtás eltűnt Gomba Halásztelek határvédelem idős Internet csalás jutalom karácsony katasztrófavédelem keresés kibervédelem kutya képzés környezetvédelem köszönet közbiztonság közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás verseny Vác újlengyel