Újabb közúti baleset a veszélyes útszakaszon

Szeptember 19-én délután érkezett egy ceglédberceli lakóstól a bejelentés a helyi polgárőrséghez, hogy a 4-es számú főút 63-as km szelvényében közlekedési baleset történt.

Krecsák Attila polgárőr pontosan tudja, hogy azon a részen több nyújtott kanyar van, ami eléggé veszélyes. Igazolja ezt az is, hogy rendszeresen történik ott baleset. A polgárőr ezért azonnal odasietett. Kiérkezéskor örömmel nyugtázta, hogy szerencsére személyi sérülés nem történt, ám a gépkocsik forgalmi akadályokat képeztek az útpályán. Ezért erősítést kért polgárőr társaitól, hogy segítsenek a helyszínen a forgalomirányításban.

Amíg a sérült járműveket el nem távolították az úttestről, addig a polgárőrök irányították a forgalmat.

Abony adomány baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel elfogás elismerés elsősegélynyújtás eltűnt Gomba Halásztelek határvédelem idős internet Internet csalás jutalom katasztrófavédelem keresés kibervédelem képzés környezetvédelem köszönet közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás tettenérés Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás Vác életmentés értekezlet évforduló újlengyel