Újjáalakult Nagymaroson a Polgárőrség  

Ezt maga Heinczinger Balázs, Nagymaros polgármestere adta hírül büszkén minap a helyi lakosságnak és egyben ország-világnak.

Mint mondta, a Nagymaros Városi Polgárőr Egyesületen belül egy tisztújítási folyamat zajlott le ebben az évben, ami kapcsán újra a figyelem előterébe került, hogy mennyire fontos a szervezethez tartozni és hogy ez mennyire jó dolog.  A polgármester arra buzdít mindenkit, hogy aki szeretne a Polgárőrséghez tartozni, aki szeretne a településért tenni, annak munkáját segíteni, az jelentkezzen. Szeretnének a városban a Polgárőrségen keresztül egy olyan képet mutatni az ott lakók illetve az odaérkezők számára, hogy érezzék, figyelve van a terület, és ha kell segítséget tudnak nyújtani.   

Azt gondolom – mondja Heinczinger Balázs – hogy a Polgárőrség feladata, feladatköre és felelőssége nagy, jó polgárőrnek lenni, jó oda tartozni.

 

 • Nem kell egyből rosszra gondolni
  Ha valaki külföldi még nem biztos, hogy rosszat akar, és ha valaki bajban van, segítsük őt! Hisz emberség is van a világon.
 • Polgárőr nap volt Ürömön (+ fotók)
  A szervezők és a falu lakossága szerint is jól sikerült a szeptember 9-én megrendezett III. Ürömi Polgárőr Nap.
 • Részvétnyilvánítás
  A Pest Vármegyei Polgárőr Szövetség elnöke, elnöksége és valamennyi polgárőre részvétét fejezi ki az elhunyt rendőr családjának, egyben a sérülteknek mielőbbi gyógyulást és felépülést kíván.
 • Nem lehet elég korán kezdeni
  Óvodásoknak tanították a biztonságos közlekedést szeptember 18-án, a gombai polgárőrök.
 • Közös akcióval a biztonságos közlekedésért
  Több órán át tartott az a közúti ellenőrzés, amit szeptember 13-án 3 közterület-felügyelő és 1 polgárőr segítségével hajtottak végre a rendőrök Monoron.

Abony adomány baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel elfogás elismerés elsősegélynyújtás eltűnt Gomba Halásztelek határvédelem idős internet Internet csalás jutalom katasztrófavédelem keresés kibervédelem képzés környezetvédelem köszönet közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás tettenérés Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás Vác életmentés értekezlet évforduló újlengyel