25 éves a Telki Polgárőrség

Jó hangulatú nyilvános polgárőr nappal ünnepelte május 4-én fennállásának 25. évfordulóját a Telki Polgárőrség Bűnmegelőzési és Önvédelmi Egyesület.

Telki polgárőrök a születésnapi torták mögött

Az évforduló alkalmából Polgárőr Napot szerveztek a Pest vármegyei Telkiben, ahol a környékbeli polgárőr egyesületek mellett szép számban jelentek meg a település lakói is.

Nagy sikert aratott a kiállított polgárőr tűzoltó autó, motorok, kutyás bemutató, illetve a Gördögök SE szemléletformáló mátrix pályái. Ebédre kemencében és bográcsban sült finomságok is csábították az érdeklődőket, de a születésnapi torta is hamar elfogyott.

Deltai Károly polgármester a köszöntő beszédében méltatta a polgárőrök munkáját, kifejezte, hogy milyen sokat tettek a község biztonságáért, az ott lakókért és egyben gratulált dr. Földvári-Nagy Lászlónak, az egyesület elnökének. Varga Katalin, a Pest Vármegyei Polgárőr Szövetség irodavezetője pedig egy porcelán emléktányért adott át dr. Rátky Józsefnek a Telki Polgárőrség Bűnmegelőzési és Önvédelmi Egyesület alapító elnökének.

A polgárőr nap fergeteges koncerttel zárult.

Ezúton is köszönjük a megjelenéseket és a feladatvállalásokat – mondja dr. Bilisics Péter, a Pest Vármegyei Polgárőr Szövetség elnöke. – Több csatornán is megkaptuk a visszajelzéseket, hogy sikeres és érdeklődéssel teljes volt a nap. Ezúton gratulálunk a 25 éves Egyesületnek és jó egészséget illetve kitartást kívánunk minden tagnak.


Abony adomány baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel Dunakeszi elfogás elhunyt elismerés elsősegélynyújtás eltűnt Halásztelek határvédelem hulladék idős Internet csalás jutalom karácsony katasztrófavédelem keresés kibervédelem kutya képzés környezetvédelem köszönet közbiztonság közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás Vác újlengyel