Baráti látogatás Tolna vármegyéből

A jóbaráti kapcsolatot erősítendő vett részt a hétvégi Újpest- Paks labdarúgó mérkőzésen az OPSZ alelnökének meghívását elfogadva a Tolna Vármegyei Polgárőr Szövetség elnöke, Dunaföldvár rendőr őrsparancsnoka, illetve több Pest vármegyei polgárőr is.

A Budapesti Szusza Ferenc Stadionban játszott április 16-án vasárnap az Újpest FC és Paksi FC labdarúgó csapata. Az izgalmasnak ígérkező mérkőzésre a jóbaráti kapcsolatot erősítendő dr. Bilisics Péter, az Országos Polgárőr Szövetség katasztrófavédelmi alelnöke meghívta Széles Jánost a Tolna Vármegyei Polgárőr Szövetség elnökét. Őt elkísérte Dunaföldvári Rendőrőrs őrsparancsnoka és a TVPSZ sajtósa is.  Dr. Bilisics jóvoltából a társaságban volt még Böőr Zoltán magyar válogatott labdarúgó, Farkas Gyula, Budakeszi díszpolgára, volt polgármester, aki 1954-ben magas is futballozott ezen a pályán, valamint két járási koordinátor, a Pest Vármegyei Polgárőr Szövetség sajtó szakreferense és több ifjú polgárőr is. Dr. Bilisics Péter emellett lehetőséget biztosított több Pest vármegyei polgárőrnek, hogy a lelátóról élőben izgulhassa végig a mérkőzést.

Dr. Bilisics Péter és Széles János az este folyamán több témakörben is egyeztették álláspontjukat, megbeszélték az aktuális kérdéseket, pontosították az együttműködési pontokat, és emellett természetesen a pályán küzdő játékosoknak is szurkoltak.

Bár Széles János a paksi, dr. Bilisics Péter pedig a hazai csapatnak szurkolt, a mérkőzést 3:2 arányban az UTE nyerte meg.


 • Nem kell egyből rosszra gondolni
  Ha valaki külföldi még nem biztos, hogy rosszat akar, és ha valaki bajban van, segítsük őt! Hisz emberség is van a világon.
 • Polgárőr nap volt Ürömön (+ fotók)
  A szervezők és a falu lakossága szerint is jól sikerült a szeptember 9-én megrendezett III. Ürömi Polgárőr Nap.
 • Részvétnyilvánítás
  A Pest Vármegyei Polgárőr Szövetség elnöke, elnöksége és valamennyi polgárőre részvétét fejezi ki az elhunyt rendőr családjának, egyben a sérülteknek mielőbbi gyógyulást és felépülést kíván.
 • Nem lehet elég korán kezdeni
  Óvodásoknak tanították a biztonságos közlekedést szeptember 18-án, a gombai polgárőrök.
 • Közös akcióval a biztonságos közlekedésért
  Több órán át tartott az a közúti ellenőrzés, amit szeptember 13-án 3 közterület-felügyelő és 1 polgárőr segítségével hajtottak végre a rendőrök Monoron.

Abony adomány baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel elfogás elismerés elsősegélynyújtás eltűnt Gomba Halásztelek határvédelem idős internet Internet csalás jutalom katasztrófavédelem keresés kibervédelem képzés környezetvédelem köszönet közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás tettenérés Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás Vác életmentés értekezlet évforduló újlengyel