Baráti látogatás Tolna vármegyéből

A jóbaráti kapcsolatot erősítendő vett részt a hétvégi Újpest- Paks labdarúgó mérkőzésen az OPSZ alelnökének meghívását elfogadva a Tolna Vármegyei Polgárőr Szövetség elnöke, Dunaföldvár rendőr őrsparancsnoka, illetve több Pest vármegyei polgárőr is.

A Budapesti Szusza Ferenc Stadionban játszott április 16-án vasárnap az Újpest FC és Paksi FC labdarúgó csapata. Az izgalmasnak ígérkező mérkőzésre a jóbaráti kapcsolatot erősítendő dr. Bilisics Péter, az Országos Polgárőr Szövetség katasztrófavédelmi alelnöke meghívta Széles Jánost a Tolna Vármegyei Polgárőr Szövetség elnökét. Őt elkísérte Dunaföldvári Rendőrőrs őrsparancsnoka és a TVPSZ sajtósa is.  Dr. Bilisics jóvoltából a társaságban volt még Böőr Zoltán magyar válogatott labdarúgó, Farkas Gyula, Budakeszi díszpolgára, volt polgármester, aki 1954-ben magas is futballozott ezen a pályán, valamint két járási koordinátor, a Pest Vármegyei Polgárőr Szövetség sajtó szakreferense és több ifjú polgárőr is. Dr. Bilisics Péter emellett lehetőséget biztosított több Pest vármegyei polgárőrnek, hogy a lelátóról élőben izgulhassa végig a mérkőzést.

Dr. Bilisics Péter és Széles János az este folyamán több témakörben is egyeztették álláspontjukat, megbeszélték az aktuális kérdéseket, pontosították az együttműködési pontokat, és emellett természetesen a pályán küzdő játékosoknak is szurkoltak.

Bár Széles János a paksi, dr. Bilisics Péter pedig a hazai csapatnak szurkolt, a mérkőzést 3:2 arányban az UTE nyerte meg.


Abony adomány baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel Dunakeszi elfogás elismerés ellenőrzés elsősegélynyújtás eltűnt Halásztelek határvédelem idős Internet csalás jutalom karácsony katasztrófavédelem keresés kibervédelem kutya képzés környezetvédelem köszönet közbiztonság közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás Vác életmentés újlengyel