2 napos egyeztetés után közös focinézés

Budapestre, az Újpest FC – Paks futballmérkőzés közös megnézésére invitálta a Pest Vármegyei Polgárőr Szövetség elnöke a Tolna és Somogy vármegyei kollégáit illetve az elnökség tagjait, hogy a két napos szakmai egyeztetés után a sportesemény közben, kötetlen módon beszéljék meg a jövőbeli kapcsolatukat.

Két napon keresztül folytak Budaörsön a szakmai elemzések, megbeszélések, értékelések, információcserék a PVMPSZ elnökségi tagjai és szakmai koordinátorai között, amelyre a Somogy és a Tolna Vármegyei Polgárőr Szövetség képviselőit is meghívták. Ennek a megbeszélésnek zárásaként invitálta dr. Bilisics Péter a résztvevőket a vasárnapi Újpest FC – Paks futballmérkőzés közös megtekintésére. A Tolna vármegyeiek sajnos nem érkeztek meg, így a Somogy és Pest vármegyei barátok és kollégák, néhány elnökségi taggal kiegészítve szurkolták végig a 22 játékos kemény küzdelmét.

A mérkőzésre érkezőket váratlan körülmény zavarta meg. Történt ugyanis, hogy egy busz “kissé” beszorult a beléptető kapun és forgalmi akadályt képzett. Hosszabb kevesebb idő múltán elhárult a be ki hajtásának az akadálya.

A mérkőzés mellett megbeszéltünk még néhány dolgot, ami a jövőbeli közös együttműködésünket pozitívan viheti előre – mondta dr. Bilisics Péter, aki még hozzá tette azt is, hogy az egyeztetése továbbfolytatódnak, igaz most már az online térben.  

A hideg időjárás ellenére is több mint 3000 néző tekintette meg élőben a mérkőzést, amit a Paks nyert meg 2:1-re.


Abony adomány baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel elfogás elismerés ellenőrzés elsősegélynyújtás eltűnt Halásztelek határvédelem idős internet Internet csalás jutalom karácsony katasztrófavédelem keresés kibervédelem kutya képzés környezetvédelem köszönet közbiztonság közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás Vác életmentés újlengyel