Egy nap alatt betelt az összes hely

Egy nap alatt meg lett a 130 helyfoglalás, így már most kijelenthetjük, hogy komoly igény van a lovasok korrekt, szakszerű képzésre és az őszinte építő jellegű workshopra.

Ahogy azt már a honlapunkon és Facebook felületünkön is jeleztük, november 11-én ismételten lesz lovas szakmai fórum és workshop, melynek fővédnökségét a Pest Vármegyei Polgárőr Szövetség vállalta magára.

A Halomi lovarda és a Gidrán Major közösen szervezik a második gyakorlati és szakmai workshopot, mely a belovaglásról és az azt követő időszak fontosságáról fog szólni.

Nagy örömünkre szolgál, hogy ekkora az érdeklődés és már az első nap után kitehetjük a képzeletbeli táblát: SOLD OUT – mondja Oskó Tamás szervező, a Pest Vármegyei Polgárőr Szövetség lovas koordinátora.

A nagy érdeklődés ösztönzi a szervezőket, hogy sok, neves előadóval és színvonalas programokkal készüljenek a fórumra, melyet remélhetően online is lehet majd nézni. Így azok sem fognak lemaradni a programról, akik már nem tudnak személyes részvételre regisztrálni.   

Mindenről folyamatosan tájékoztatást adunk weboldalunkon.


 • Polgárőrök is segítették a kulturális gálát
  Idén is megtartotta az Észak-magyarországi Német Önkormányzatok Szövetsége a Regionális Kulturális Gáláját.
 • Biztonságban lezajlott Abonyban a szalagavató
  November utolsó szombatján rendezték meg Abonyban a Kinizsi Pál Gimnázium szalagavató ünnepségét, melyet a hagyományoknak megfelelően idén is a helyi polgárőrök biztosítottak.
 • Ünnepeltek a polgárőrök Dunakeszin
  Polgárőr Napot szervezett 25-én a Dunakeszi Alsó Polgárőr Egyesület, ahol kötetlen módon tudták megünnepelni amit ebben az évben elértek.
 • Még mindig nem késő felkészülni
  Vannak, akik még mindig nem vették tudomásul, hogy november vége van, vagyis másképp kell vezetni, mint nyáron. Aztán ha megcsúszik az autó a nedves, faleveles úton, még ők vannak meglepve. Ki érti ezt?
 • Még időben jött a segítség
  Öngyilkos akart lenni egy férfi november 21-én Albertirsán, de szerencsére egy polgárőr még idejében meg tudta azt akadályozni.

Abony adomány baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel elfogás elhunyt elismerés elsősegélynyújtás eltűnt Halásztelek határvédelem idős internet Internet csalás jutalom katasztrófavédelem keresés kibervédelem képzés környezetvédelem köszönet közgyűlés lovas migráció motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás tettenérés Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás Vác életmentés évforduló újlengyel