El akarta ütni a rendőrt a kisteherautó vezetője

Egy litván rendszámú személygépkocsi litván utasait ellenőrizték a rendőrök Harka közelében. Azt gyanították, hogy a jármű embercsempész előfutár autójaként érkezett a határátkelőhöz.

Az ezt követő események filmbe illőek, csak erős idegzetűeknek ajánljuk! – mondta el összefoglalójában dr. Bilisics Péter elnök.

Az ellenőrzés során egy következő teherautó érkezett. Az egyik rendőr az úttestre kilépve – szabályos rendőri jelzést alkalmazva – megpróbálta megállásra késztetni a nagy sebességgel közeledő kisteherautót, azonban annak vezetője a járművet az egyenruhás felé kormányozva még jobban felgyorsított. A rendőr még idejében el tudott ugrani a közeledő autó elől. Járőrtársa a kollégája testi épségét veszélyeztető manővert észlelve szolgálati fegyverével több lövést adott le, hogy a furgont irányváltoztatásra kényszerítse, mielőtt neki is el kellett ugrania. A kisteherautó sofőrje kihasználva a szabaddá vált utat, áthajtott Ausztriába, ahol azonban néhány száz métert megtéve járműve üzemképtelenné vált.

Nos döntsék el Önök, indokolt a mélységi határszolgálat Pest megyében.

Abony adomány baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel Dunakeszi elfogás elismerés ellenőrzés elsősegélynyújtás eltűnt Halásztelek határvédelem idős Internet csalás jutalom karácsony katasztrófavédelem keresés kibervédelem kutya képzés környezetvédelem köszönet közbiztonság közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás Vác életmentés újlengyel