Elkezdődött a motoros polgárőr szolgálat (+ videó)

Nemrégiben adtunk hírt arról, hogy a Pest Vármegyei Polgárőr Szövetség motoros polgárőrei a motoros szezon előtt szakmai és gyakorlati tréningen vett részt. Mert bár mindannyian rutinos motorosok, de a tavasz kezdetével mindig kell egy alapos felkészülés.

Miután a Pest Vármegyei Polgárőr Szövetség Készenléti és Ellenőrzési Egységének tagjai a Safety Hungary kétnapos vezetéstechnikai képzését sikeresen teljesítették, felkészítették a motorokat, majd február 17-én elkezdték az idei első szolgálatukat. A tavalyi évhez hasonlóan várhatóan idén is sok kilométert fognak gurulni, hisz a rendezvénybiztosítások, a Rendőrség, a Katasztrófavédelem illetve a Vám- és Pénzügyőrség munkájának segítése mellett sokszor sietnek balesetekhez, vagy kísérnek motoros, autós illetve kerékpáros felvonulásokat.

Széles utat kívánunk nekik a 2024. évi szezonra is!


Abony baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel Dunakeszi elfogás elhunyt elismerés elsősegélynyújtás eltűnt Gomba Halásztelek határvédelem idős Internet csalás jutalom karácsony katasztrófavédelem keresés kibervédelem kutya képzés környezetvédelem köszönet közbiztonság közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás verseny Vác újlengyel