És még mindig jönnek

Továbbra is sokan próbálnak illegálisan átlépni Magyarország déli zöldhatárán, ezért még mindig szükség van a fokozott határőrizetre. Ebben az emberpróbáló feladatban komoly részt vállalnak a Pest vármegyei polgárőrök is.

Immár hosszú évek óta július utolsó hétvégéjén ismét a röszkei határszakaszon a helyi, a vecsési és az isaszegi polgárőrök a két éjszaka alatt összesen 192 főt értek tetten és fogtak el. Ez a szám megdöbbentően magas, figyelembe véve, hogy a határsértők már évek óta tudhatják, a magyarok erejüket megfeszítve védik az Európai Uniót.    

Dr. Bilisics Péter, a Pest Vármegyei Polgárőr Szövetség elnöke továbbra is lehetőségekhez képest támogatja a déli határszakaszon önkéntes szolgálatot teljesítő polgárőröket. Mint mondta: harminc fő már jelezte szándékát, ezért hamarosan megint készültünk lemenni a határra, tehermentesíteni az ott most szolgálatot teljesítőket.


Abony adomány baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel Dunakeszi elfogás elhunyt elismerés elsősegélynyújtás eltűnt Halásztelek határvédelem hulladék idős Internet csalás jutalom karácsony katasztrófavédelem keresés kibervédelem kutya képzés környezetvédelem köszönet közbiztonság közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás Vác újlengyel