Határsértők elfogásában segédkeztek

Augusztus 18-án határmenti szolgálatot láttak el az ország déli határszakaszánál a halásztelki polgárőrök, ahol rendőri felkérésre egy embercsempész és 34 határsértő feltartásában vettek részt.

A rendőri tájékoztatás szerint egy mikrobusz a hang- és fényjelzést figyelmen kívül hagyva, a felszólítások ellenére sem állt meg, illetve egy másik autó le akarta tolni őket az útról. A kisbuszt megpróbálták leszorítani, ami az árokba hajtott és a furgon rakteréből sok személy szétszaladt. A kísérő autó ugyan elhagyta a helyszínt, de a rendszámát sikerült felírniuk.  

A polgárőrök azonnal a megadott helyszínre siettek, ahol a környező mezőt, bokros részt drónnal átvizsgálták. A növényzet között elbújva huszonkilenc illegális határátlépőt találtak. A kutyás egység később pedig még hat embert derített fel, köztük a furgont vezető embercsempészt is.


Abony baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel Dunakeszi elfogás elhunyt elismerés elsősegélynyújtás eltűnt Gomba Halásztelek határvédelem idős Internet csalás jutalom karácsony katasztrófavédelem keresés kibervédelem kutya képzés környezetvédelem köszönet közbiztonság közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás verseny Vác újlengyel