Izgalmasan zárult a gombai közgyűlés

Egyszerű közgyűlésnek indult ám a végén izgalmakat hozott a gombai polgárőrök március 3-i értekezlete.

Közgyűlést tartott március 3-án, vasárnap a Gombai Polgárőr Egyesület. Az ünnepi eseményen ott volt a Monori Rendőrkapitányság járőr-őrszolgálatának alosztályvezetője, valamint Gomba és Bénye körzeti megbízottja, meg természetesen az egyesület vezetése illetve tagsága.

 

A megjelentek meghallgatták a 2023-as évi szakmai és pénzügyi beszámolót, amit el is fogadtak, majd a Rendőrség képviselői mondtak köszönetet a polgárőröknek, amiért önként, mindenféle juttatás nélkül végzik a közbiztonságot segítő munkájukat, segítve ezzel a legfőbb stratégiai partner, a Rendőrséget. Ezt követően Kirnbauer Ernő elnök és Wasyikovicz Kincső Kiara elnökhelyettes jutalmat adott át az öt legtöbb szolgálati órát teljesítő polgárőrnek, majd megbeszélték a 2024-es évi költségvetési és pénzügyi terveket.

Az értekezlet éppen véget ért, amikor váratlanul egy telefonhívást kaptak. Egy helyi lakos a gombai tó partján húzódó fenyveserdő közvetlen közelében tűzre lett figyelmes és kért segítséget. Szerencsére még ott volt pár polgárőr a közgyűlés helyszínén, így ők az ünnepi öltözetüket sem kímélve azonnal átvágtak az erdőn, fel a domboldalra és hozzájuk csatlakozó horgászokkal közösen eloltották a tüzet. Alig ért vissza csapat a kiindulási pontra ismét telefonhívás érkezett. Egy eltűnt személy keresésében kért segítséget a Rendőrség. Az illetőt a polgárőrök szerencsére hamar megtalálták, igaz erősen illuminált állapotban.


Abony adomány baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel Dunakeszi elfogás elismerés ellenőrzés elsősegélynyújtás eltűnt Halásztelek határvédelem idős Internet csalás jutalom karácsony katasztrófavédelem keresés kibervédelem kutya képzés környezetvédelem köszönet közbiztonság közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás Vác életmentés újlengyel