Jól sikerült a Gyerek- és Szépkorúak napja (+ videó)

Ahogy arról már tegnap beszámoltunk, május utolsó hétvégéjén a vidámság, a nevetés és az önfeledt szórakozás napja volt Pusztalöbön, ahol a Pest Vármegyei Polgárőr Szövetség tartott jól sikerült Gyermek- és Szépkorúaknak szóló ünnepnapot. A visszajelzések szerint is jól sikerült a rendezvény.

Több köszönőlevél és üzenet érkezett tegnap Pest Vérmegyei Polgárőr Szövetséghez, ami azt igazolja, hogy jó ötlet volt megrendezni Pusztalöbön a gyermek- és szépkorúak napját.

“Szeretnék köszönetet mondani a szervezőknek, lebonyolítóknak és szponzoroknak a tegnap csodálatos programért. Mind a hárman nagyon jól éreztük magunkat, életre szóló élmény lett számunkra… A Trabantozás igazi retro élmény volt és a kényeztető ebéd is nagy figyelmesség volt. Kisfiamnak annyira megtetszett az íjászat, hogy most azt emlegeti” – írta Nagy Alexandra. Vimrázi Ferenc pedig röviden csak annyit írt “Szuper volt a mai gyermeknap!! Köszönjük a lehetőséget, hogy jelen lehettünk.”

A jó hangulatot igyekeztünk visszaadni a helyszínen készült fotókkal amit itt láthatók, illetve ezzel a rövid videóval is.


Abony baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel Dunakeszi elfogás elhunyt elismerés elsősegélynyújtás eltűnt Gomba Halásztelek határvédelem idős Internet csalás jutalom karácsony katasztrófavédelem keresés kibervédelem kutya képzés környezetvédelem köszönet közbiztonság közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás verseny Vác újlengyel