Köszönet a gyors tűzoltásért

Pár percen múlt, hogy leég az egész ház, de megúsztuk a tetőtér közepének kiégésével – írta Facebook oldalára az a háztulajdonos, aki nyilvánosan is megköszönte a polgárőrök és önkéntes tűzoltók áldozatos munkáját, amit az április 2-án délután kigyulladt ház oltásánál tanúsítottak.

Ahogy arról már kedden beszámoltunk, polgárőrök és önkéntes tűzoltók elsőként értek ahhoz a faházhoz, amiben április 2-án délután lángok csaptak fel. A gyors reakciónak, a szakszerű munkának, majd az időközben kiérkező hivatásos tűzoltókkal történt hatékony összedolgozásnak köszönhetően szerencsére emberéletben nem keletkezett kár, a ház szerkezetileg nem sérült.

A lakóingatlan tulajdonosa másnap nyilvánosan is köszönetét fejezte ki a segítőknek a Facebook oldalán. Mint írta, „Hálás köszönet a Budakeszi önkéntes tűzoltóknak Farkas Dánielnek és a többi tűzoltónak, szomszédainknak, Orosz Istvánnak és férjemnek András Bardócznak, akik szélsebesen itt voltak, hősiesen és félelem nélkül oltották el a lángokat.”

Az eredeti poszt itt olvasható: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0K2vaPaUSJrAKtdfeLh1s6WipPeAPnadpKsPFaLnkJBKfq9gwu3hYJRQ6c21sgnsdl&id=100004948608659


Abony baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel Dunakeszi elfogás elhunyt elismerés elsősegélynyújtás eltűnt Gomba Halásztelek határvédelem idős Internet csalás jutalom karácsony katasztrófavédelem keresés kibervédelem kutya képzés környezetvédelem köszönet közbiztonság közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás verseny Vác újlengyel