Köszönet a Rendőrségtől

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, szeptember 2-án nagy érdeklődés mellett tartották meg Budaörs belvárosában az Idesüss Fesztivált, melynek biztosításáért a Pest vármegyei polgárőrök is komoly számmal dolgoztak. A több napos munkát elismerve minap írásban mondott köszönetet a Budaörsi Rendőrkapitányság vezetője.

Dr. Öveges Kristóf rendőr ezredes, kapitányságvezető dr. Bilisics Péternek, a Pest Vármegyei Polgárőr Szövetség elnökének küldött köszönőlevelében leírta, hogy a polgárőrök a rendezvény biztosítását jelentős mértékben segítették, magas színvonalon és szervezetten hajtották végre az érintett útszakasz, valamint a környező szervizutak teljes zárását, továbbá szükség esetén forgalomirányítási feladatokat láttak el.

„A szervezett, fegyelmezett, magas színvonalú szolgálatellátásért köszönetemet fejezem ki … a rendezvény biztosításában résztvevő polgárőröknek. Munkájuk nélkülözhetetlen volt a rendezvényen résztevők biztonságának megőrzéséhez, melyet jól igazol, hogy a biztosítási feladatok ellátása során rendbontás nem történt.

A Pest Vármegyei Polgárőr Szövetség és a Budaörsi Rendőrkapitányság jó együttműködésére a jövőben is számítunk.”


 • Nem kell egyből rosszra gondolni
  Ha valaki külföldi még nem biztos, hogy rosszat akar, és ha valaki bajban van, segítsük őt! Hisz emberség is van a világon.
 • Polgárőr nap volt Ürömön (+ fotók)
  A szervezők és a falu lakossága szerint is jól sikerült a szeptember 9-én megrendezett III. Ürömi Polgárőr Nap.
 • Részvétnyilvánítás
  A Pest Vármegyei Polgárőr Szövetség elnöke, elnöksége és valamennyi polgárőre részvétét fejezi ki az elhunyt rendőr családjának, egyben a sérülteknek mielőbbi gyógyulást és felépülést kíván.
 • Nem lehet elég korán kezdeni
  Óvodásoknak tanították a biztonságos közlekedést szeptember 18-án, a gombai polgárőrök.
 • Közös akcióval a biztonságos közlekedésért
  Több órán át tartott az a közúti ellenőrzés, amit szeptember 13-án 3 közterület-felügyelő és 1 polgárőr segítségével hajtottak végre a rendőrök Monoron.

Abony adomány baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel elfogás elismerés elsősegélynyújtás eltűnt Gomba Halásztelek határvédelem idős internet Internet csalás jutalom katasztrófavédelem keresés kibervédelem képzés környezetvédelem köszönet közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás tettenérés Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás Vác életmentés értekezlet évforduló újlengyel