Köszönet a szentendrei tűzoltóparancsnoktól

Írásban is kifejezte köszönetét a Szentendrei Hivatásos Tűzoltóság tűzoltóparancsnoka azon polgárőröknek, akik áldozatos munkájukkal részt vettek a Pilisszentlászló térségében július 23-án kialakult erdőtűz eloltásában, illetve kármentésében.

Mint arról már hírt adtunk, villám csapott le július 23-án a Pilisszentlászlót övező erdőbe, aminek következtében a száraz növényzet meggyulladt. A közel 15 hektáros területű tűz eloltásában a sülysápi, a szentendrei, a szigetmonostori, a leányfalui, a visegrádi és a fóti önkéntes tűzoltó egyesületek önkéntes tűzoltói is részt vettek.

Az ő áldozatos munkájukat köszönte meg írásban Gyurkó Ferenc tűzoltó alezredes, a Szentendrei Hivatásos Tűzoltóság tűzoltóparancsnoka.

Abony adomány baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel elfogás elismerés ellenőrzés elsősegélynyújtás eltűnt Halásztelek határvédelem idős internet Internet csalás jutalom karácsony katasztrófavédelem keresés kibervédelem kutya képzés környezetvédelem köszönet közbiztonság közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás Vác életmentés újlengyel