Köszönet a tápiószőlősi polgárőröknek

Tápiószőlősön él egy idős asszony, aki sajnos korából adódóan súlyos demenciában szenved. Időnként eltéved, képzelt történeteket mesél és sajnos lakóhelyét illetően sem tud pontos információval szolgálni. A helyi polgárőrök emiatt már többször segítettek az eltűnt néni felkutatásában amiről már itt is írtunk.

Egyesületünk tagjai a többszöri demencia miatti eltévedéseket követően mindig kitüntetett figyelemmel látta el szolgálatát – mondja Halupka István, az egyesület elnöke. –  Fokoztuk a néni lakókörnyezete közelében a járőrszolgálatot és tartottuk, sőt máig tarjuk a kapcsolatot a hozzátartozókkal.

Nemrégiben megint eltévedt az idős asszony, ami után a lánya Turjanyi Zsuzsanna köszönő levelet küldött a Pest Megyei Polgárőr Szövetség elnökének, melyben név szerint is megemlítette Halupka István és Szabó Áron polgárőröket.  Mint írta „emberségből és a hivatásukból csillagos ötöst érdemelnek.”

Dr. Bilisics Péter, a Pest Megyei Polgárőr Szövetség elnöke ezúton is köszönetét fejezi ki a Tápiószőlősi Polgárőr Egyesület valamennyi tagjának a lelkiismeretes munkájukért.


Abony adomány baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel Dunakeszi elfogás elismerés ellenőrzés elsősegélynyújtás eltűnt Halásztelek határvédelem idős Internet csalás jutalom karácsony katasztrófavédelem keresés kibervédelem kutya képzés környezetvédelem köszönet közbiztonság közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás Vác életmentés újlengyel