Kupabiztosítás szakadó hóesésben (+ fotók)

Az MLSZ Pest Vármegyei Igazgatóság december 9-én és 10-én rendezte meg a 7. Területi Amatőr válogatottak Országos Nagypályás Tornájának (TAVONT) négyes döntőjét Cegléden, melyet a Pest Vármegyei Polgárőr Szövetség Készenléti és Ellenőrzési Egységének tagjai biztosítottak.

A rangos esemény mérkőzéseinek érdekeltjei az idei regionális selejtezők négy csoportgyőztes (Baranya, Borsod – Abaúj – Zemplén, Békés és Győr – Moson – Sopron vármegyék) amatőr válogatottjai voltak. A torna a honi amatőr labdarúgás legjelentősebb, legmagasabb szintű eseményének számított, hiszen az egyes területi bajnokságokban szereplő legjobb amatőr labdarúgóiból álló válogatottak feszültek egymásnak.

Szombaton a Békés vármegyei amatőr válogatott csapata játszott szakadó hóesésben a Borsod – Abaúj – Zemplén vármegyei amatőr válogatottal, illetve a Győr – Moson – Sopron vármegyei amatőr válogatott a Baranya vármegyeiekkel.

Vasárnap a bronzmérkőzést Borsod – Abaúj – Zemplén vármegye játszotta Győr – Moson – Sopronnal, aminek 0:4 lett a végeredménye, a döntőt pedig Békés vármegye csapata játszotta Baranya vármegye játékosaival. A döntőt kemény és sportszerű játékkal Baranya vármegye tizeneggye nyerte 2-0 végeredménnyel.

Dr. Bilisics Péter a Pest Vármegyei Polgárőr Szövetség elnöke elmondta, hogy bár az időjárás nem fogadta kegyeibe a sporteseményt, a polgárőrök természetesen komolyan vették a rájuk bízott feladatot. Még a hóesésben is figyelték a rendezvény biztonságos lebonyolítását.


Abony baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel Dunakeszi elfogás elhunyt elismerés elsősegélynyújtás eltűnt Gomba Halásztelek határvédelem idős Internet csalás jutalom karácsony katasztrófavédelem keresés kibervédelem kutya képzés környezetvédelem köszönet közbiztonság közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás verseny Vác újlengyel