Látogatottsági felmérést segítettek a polgárőrök

Látogatottságot mértek szeptember 30 és október 1 között a Visegrádi-hegységben, melyen a pilisszentlászlói polgárőrök is feladatot vállaltak.

A Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatósága és a Pilisi Parkerdő Zrt. immár hetedik alkalommal tartott látogatottsági felmérést a Visegrádi-hegységben. Az önkénteseket közt ott voltak a Pilisszentlászlói Polgárőr- és Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagjai is.

Pilisszentlászló területén három felmérő pont volt – meséli Mihics József egyesületi elnök. –   A számlálásban résztvevő önkéntesek zöme a Debreceni Egyetemről és a várost környező településekről kerültek ki. Az egyik ponton 3 polgárőrünk vett részt a számlálásban. Ezen polgárőreink nagyon sok ide látogató turistát szólítottak meg. Pilisszentlászlóról a polgárőrök mellett egy községben lakó jelentkezett és vett részt a feladatban. Az első nap ifjú polgárőrünk mellett más fiatalok is részt vettek a számlálásban.

Önkéntesek elmondták, hogy nagyon épületes volt a kezdeményezés, az ide érkező turisták, természetjárók sok hasznos dolgot, javaslatot fogalmaztak meg az erdővel és a községgel kapcsolatban.


Abony adomány baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel Dunakeszi elfogás elhunyt elismerés elsősegélynyújtás eltűnt Halásztelek határvédelem hulladék idős Internet csalás jutalom karácsony katasztrófavédelem keresés kibervédelem kutya képzés környezetvédelem köszönet közbiztonság közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás Vác újlengyel