Lovakkal is barátkozhattak Isaszegen

Az anyákat és a nagymamákat ünnepelték május 6-án Isaszegen, melyre meghívták a Pest Vármegyei Polgárőr Szövetség lovasait, hogy bemutatóval, illetve lovagoltatással szórakoztassák az ünneplőket.

Rendhagyó módon összekötötték Isaszegen az anyák napját a gyereknappal, és május 6-án együtt köszöntötték őket egy majálissal. Isaszeg Város Önkormányzata, valamint a Mozdulj Velünk Egyesület erre a rendezvényre meghívta a Pest Vármegyei Polgárőr Szövetség lovas polgárőreit is, akik természetesen örömmel fogadták el a felkérést. A polgárőrök segítségével az érdeklődők közelről is megismerkedhettek a lovakkal, kérdezhettek a tartásukról, illetve a bátrabbak fel is ülhettek a hátasokra.


Abony adomány baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel elfogás elismerés ellenőrzés elsősegélynyújtás eltűnt Halásztelek határvédelem idős internet Internet csalás jutalom karácsony katasztrófavédelem keresés kibervédelem kutya képzés környezetvédelem köszönet közbiztonság közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás Vác életmentés újlengyel