Már megint a vezetés közbeni mobilozás

Furcsa baleset történt május 4-én este Tárnokon, ugyanis egy autó landolt a Benta-patakban.

A Tárnoki Speciális Mentő, Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesület ügyeletben levő polgárőrei az értesítést követően azonnal a helyszínre siettek, hogy segítsenek a bajbajutottakon.

A gépkocsit vezető nő elmondta, hogy vezetés közben a telefonjára figyelt, emiatt nem vette észre, hogy lesodródik az útról és fékezés nélkül becsapódott a Berki útról a Bentába. A zuhanás, majd az azt követő landolás miatt a gépkocsivezető súlyosan megsérült.

A polgárőrök a mentő kiérkezéséig elsősegélyben részesítették a sofőrt, akit aztán a mentőszolgálat kórházba szállított – adta hírül Kirner Balázs, a Tárnoki Speciális Mentő, Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesület alelnöke.


Abony baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel Dunakeszi elfogás elhunyt elismerés elsősegélynyújtás eltűnt Gomba Halásztelek határvédelem idős Internet csalás jutalom karácsony katasztrófavédelem keresés kibervédelem kutya képzés környezetvédelem köszönet közbiztonság közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás verseny Vác újlengyel