Már megint a vezetés közbeni mobilozás

Furcsa baleset történt május 4-én este Tárnokon, ugyanis egy autó landolt a Benta-patakban.

A Tárnoki Speciális Mentő, Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesület ügyeletben levő polgárőrei az értesítést követően azonnal a helyszínre siettek, hogy segítsenek a bajbajutottakon.

A gépkocsit vezető nő elmondta, hogy vezetés közben a telefonjára figyelt, emiatt nem vette észre, hogy lesodródik az útról és fékezés nélkül becsapódott a Berki útról a Bentába. A zuhanás, majd az azt követő landolás miatt a gépkocsivezető súlyosan megsérült.

A polgárőrök a mentő kiérkezéséig elsősegélyben részesítették a sofőrt, akit aztán a mentőszolgálat kórházba szállított – adta hírül Kirner Balázs, a Tárnoki Speciális Mentő, Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesület alelnöke.


 • Nem kell egyből rosszra gondolni
  Ha valaki külföldi még nem biztos, hogy rosszat akar, és ha valaki bajban van, segítsük őt! Hisz emberség is van a világon.
 • Polgárőr nap volt Ürömön (+ fotók)
  A szervezők és a falu lakossága szerint is jól sikerült a szeptember 9-én megrendezett III. Ürömi Polgárőr Nap.
 • Részvétnyilvánítás
  A Pest Vármegyei Polgárőr Szövetség elnöke, elnöksége és valamennyi polgárőre részvétét fejezi ki az elhunyt rendőr családjának, egyben a sérülteknek mielőbbi gyógyulást és felépülést kíván.
 • Nem lehet elég korán kezdeni
  Óvodásoknak tanították a biztonságos közlekedést szeptember 18-án, a gombai polgárőrök.
 • Közös akcióval a biztonságos közlekedésért
  Több órán át tartott az a közúti ellenőrzés, amit szeptember 13-án 3 közterület-felügyelő és 1 polgárőr segítségével hajtottak végre a rendőrök Monoron.

Abony adomány baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel elfogás elismerés elsősegélynyújtás eltűnt Gomba Halásztelek határvédelem idős internet Internet csalás jutalom katasztrófavédelem keresés kibervédelem képzés környezetvédelem köszönet közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás tettenérés Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás Vác életmentés értekezlet évforduló újlengyel