Már megint egy baleset Pátyon

Úgy látszik rá jár a rúd a Pátyon autózókra, sajnos két balesetet is történt a héten, pedig annak még nincs is vége.

Ahogy arról már beszámoltunk, december 5-én három autó ütközött Páty határában, ahol a komoly anyagi károk mellett személyi sérülés is történt. Sajnos másnap sem telt baleset nélkül.

Este 8 órakor árokba csúszott egy autó. Szerencsére itt személyi sérülés nem volt. A polgárőrök, miután kiérkeztek a helyszínre, kihúzták az árokból a bajba jutott autót. A pátyi polgárőröket ezután egy kidőlt fához hívták, de alig végeztek annak eltávolításával, újabb árokba csúszott autóról kaptak bejelentést. 23 órakor ezt az autót is kihúzták, ami szerencsére tovább tudta folytatni útját.

Felhívjuk a közúti forgalomban résztvevők figyelmét, hogy mindig az időjárási-, látási- és útviszonyoknak megfelelően vezessék gépjárműveiket, próbáljanak meg fokozatosan alkalmazkodni a megváltozott látási és útviszonyokhoz, tekintettel az esetleges ködös, esős, havas időjárásra! Nagyobb követési távolság tartásával megelőzhetőek az erre az időszakra leginkább jellemző balesetek. Lassabb, körültekintőbb, előrelátóbb vezetéssel meg lehet előzni a gyalogos baleseteket, még ha azt a gyalogos figyelmetlensége is váltotta ki. Ebben az időszakban fokozott figyelemmel kell lenni a gyalogátkelőhelyek, iskolák, buszmegállók környékén figyelmetlenül az úttestre lépő gyalogosokra, tekintettel arra, hogy a csapadékos, ill. csúszós úttesten a gyalogosok lassabban közlekednek, az eleséstől, az elcsúszástól való félelem eltereli a figyelmüket, s kevésbé figyelnek a közlekedés más résztvevőire.

Ne feledjék: Mindenkit hazavárnak!


Abony adomány baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel elfogás elismerés ellenőrzés elsősegélynyújtás eltűnt Halásztelek határvédelem idős internet Internet csalás jutalom karácsony katasztrófavédelem keresés kibervédelem kutya képzés környezetvédelem köszönet közbiztonság közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás Vác életmentés újlengyel