Óriási siker a Tháliában

Polgárőrök és szeretteik, majd hetven fő nézte végig március 20-án este a Thália színház együttműködési felajánlásaként a Nőt Vagy Életet! című előadást.

A Hevesi László, Vida Péter, Balaskó Bence és Mórocz Adrienn által játszott, Vida Szabó Andrea koreográfiájával színpadra került darab egy virtuóz vígjáték, ami a Woody Allen ősatyjaként is számon tartott Groucho Marx életéről szól. A darabot Paczolay Béla rendezte és Hamvai Kornél fordította. A darabban zseniális humorú monológok és rövid szkeccs jelenetek váltják egymást, amikből kiderül, hogy lett egy New York-i csóró kiskölyökből a humoripar és showbiznisz fenoménja. Stand up, varieté, kabaré és egy út a világsikerig – nőkkel, aranyköpésekkel, Hollywood és a csillogás sötét oldalával.


Az előadás a polgárőrök körében egyöntetűen óriási sikert aratott. Dr. Bilisics Péter köszönetét fejezi ki a Thália színháznak, Urbanek Gyöngyinek, Vida Szabó Andreának valamint Vida Péternek, hogy a Pest vármegyei polgárőrök szórakozását segítették, ahhoz hozzájárultak. Tájékoztatások szerint a jó kapcsolat továbbra is fennmarad, így a színház előadásaira a későbbiek folyamán is jelentős kedvezményt kapnak majd a polgárőrök a kulturális együttműködés keretén belül.


Abony baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel Dunakeszi elfogás elhunyt elismerés elsősegélynyújtás eltűnt Gomba Halásztelek határvédelem idős Internet csalás jutalom karácsony katasztrófavédelem keresés kibervédelem kutya képzés környezetvédelem köszönet közbiztonság közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás verseny Vác újlengyel