Rendben zajlottak le a kupadöntők

Zsinórban harmadszor rendezte meg az MLSZ Pest Vármegyei Igazgatósága Cegléden a Pest vármegyei kupadöntőket, amit idén május elsején tartottak meg. És ahogy az lenni szokott, a sportesemény biztonságos lebonyolításában most is a Pest vármegyei polgárőrök vettek részt, mégpedig komoly létszámmal.

A sportnapon először Alsónémedi SE – Valkói KSK Pest vármegyei női kupa-döntőjének szurkolhatott a közönség, majd a Diósdi TC– Gödöllői SK játékosai küzdöttek meg a rangos trófeáért.

A Hegyőrség Törökbálint Polgárőr Egyesület, a Dunakeszi Alsó Polgárőr Egyesület, az Önkéntes Polgárőr Egyesület Albertirsa, a Budakeszi Városi Polgárőr és Katasztrófavédelmi Egyesület, a Pátyi Bűnmegelőzési és Közrendvédelmi Polgárőr Egyesület, valamint Cegléd-Bede Polgárőr Egyesület, Cegléd II Polgárőr Egyesület, Nyársapát Vigyázunk Rátok Polgárőr Egyesület, Ócsa Városi Polgárőr Egyesület, Budaörsi Polgárőr és Katasztrófavédelmi Közhasznú Egyesület polgárőrei, illetve a Pest Vármegyei Készenléti és Ellenőrzési Egység tagjai, összesen 23 fő volt jelen a helyszínen, akik 11 és 21 óra között segítették a parkolást, biztosították a lelátói rendet, figyeltek a sportolók és bírók biztonságra.

Ahogy az lenni szokott, a polgárőrök enni- és innivalóját a Pest Vármegyei Polgárőr Szövetség biztosította. 

A nőknél az Alsónémedi SE – Valkói KSK döntő 1-3 gólaránnyal ért véget, a férfiak Diósdi TC– Gödöllői SK mérkőzése pedig rendes játékidő alatt 1-1-es döntetlent hozott, ami kétszer 15 perc hosszabbítás után 1-5 eredménnyel fejeződött be.

A sportnap biztonságban zajlott le, és bár a szurkolók felfokozott hangulatban biztatták csapatukat, atrocitás szerencsére nem történt. Dr. Bilisics Péter köszönetét fejezi ki a szurkolóknak, szervezőknek, a létesítményben dolgozóknak, a csapatoknak és valamennyi ott levő polgárőrnek a kulturált viselkedésért, sportszerű szurkolásért, a felelősségteljes és áldozatkész munkavégzésért.


Abony adomány baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel Dunakeszi elfogás elhunyt elismerés elsősegélynyújtás eltűnt Halásztelek határvédelem hulladék idős Internet csalás jutalom karácsony katasztrófavédelem keresés kibervédelem kutya képzés környezetvédelem köszönet közbiztonság közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás Vác újlengyel