Tápiószőlősön is szedték a szemetet a polgárőrök

A TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért 2023 akció keretében a Tápiószőlősi Polgárőr Egyesület falutakarítást szervezet április 22-én, a föld napján.

A polgárőrök a programba bevonták iskolánk 7-8. osztályos tanulóit is, akik nagyon lelkesek voltak, hiszen ők is tudják, hogy mennyire fontos, mind esztétikai, mind pedig környezetvédelmi szempontból, hogy eltávolítsuk a környezetünkben lévő szemetet.

A polgárőrök vezetésével kisebb csoportokban indultak útnak a falu különböző pontjaira reggel a gyerekek, hogy kesztyűkkel és zsákokkal felszerelkezve az utak mentén megtisztítsák az árkokat. A délelőtt végére már több utánfutónyi szeméttel tértek vissza az önkéntesek. Öröm, hogy ilyen sok hulladéktól tisztították meg a környezetünket az önkéntesek, üröm az örömben, hogy ezeket mind eldobálták a felelőtlen nemtörődöm emberek.

 Az akcióban részt vállaló gyerekeket a támogatók jóvoltából egy finom ebéddel várták a szervezők.


Abony adomány baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel elfogás elismerés ellenőrzés elsősegélynyújtás eltűnt Halásztelek határvédelem idős internet Internet csalás jutalom karácsony katasztrófavédelem keresés kibervédelem kutya képzés környezetvédelem köszönet közbiztonság közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás Vác életmentés újlengyel