Tetemes ajándékmennyiség jött össze

Ahogy azt már megírtuk, december 15-én az Országos Polgárőr Szövetség a karácsonyi ünnepségén felköszöntött és jutalmazott vármegyénként egy-egy nagycsaládos polgárőrt. Pest vármegyében idén hét olyan polgárőr felelt meg a jelentkezési feltételeknek. Hamar megoldást kellett találni arra, hogy senki ne járjon rosszul.

Dr. Bilisics Péter a Pest Vármegyei Polgárőr Szövetség elnöke nem szerette volna, hogy a többiek lemaradjanak, ezért szponzorokat keresett, és velük illetve néhány stratégiai partner támogatásával ajándékcsomagokat állítottak össze.

A megmozdulás jól sikerült, játékokból, tartós élelmiszerekből, süteményekből és gyümölcsökből egy teljes raklapnyi mennyiség jött össze.

Mindennél fontosabb a gyermekek öröme, mosolya – mondja dr. Bilisics Péter, aki az érintett polgárőröknek december 23-án személyesen fogja elvinni és átadni a csomagokat azért, hogy másnap a játékok a fa alá tudjanak kerülni, illetve az élelmiszerből jusson majd az ünnepi asztalra is.

Az adományok átadásáról december 24-én számolunk be. Kövessék figyelemmel híradásainkat.   


Abony baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel Dunakeszi elfogás elhunyt elismerés elsősegélynyújtás eltűnt Gomba Halásztelek határvédelem idős Internet csalás jutalom karácsony katasztrófavédelem keresés kibervédelem kutya képzés környezetvédelem köszönet közbiztonság közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás verseny Vác újlengyel