Újabb elektromos robogók jutnak a polgárőrökhöz

Tíz darab elektromos robogót adott át polgárőr egyesületeknek az OPSZ elnöke június 29-én Budapesten.

Az átadást megelőző kis háziünnepségen dr. Túrós András kiemelte, hogy a robogókat az ORFK-OBB támogatásából szerezték be. Az Országos Rendőr-főkapitányság Országos Balesetmegelőzési Bizottsága immár tíz éve minden esztendőben 50 millió forinttal támogatja a polgárőrök közlekedésbiztonságot segítő balesetmegelőző tevékenységét. Az OPSZ elnöke beszédében hangsúlyozta azt is, hogy az elektromos robogók nemcsak kicsik, fürgék, de nagyon olcsó a fenntartásuk is.

Az ünnepélyes átadáson dr. Bilisics Péter, a Pest Vármegyei Polgárőr Szervezet elnöke vette át a robogókat, aki emlékeztetett arra, hogy a vármegyei szövetség nagy hangsúlyt fektet a balesetmegelőzésre, a mobilitásra, a környezetvédelemre és a „zöld gondolkodásra” ahogy erről itt már beszámoltunk.

A Pest Vármegyei Polgárőr Szövetség által kiírt pályázat keretén belül a most átvett robogók mellett hamarosan további kismotorok, kerékpárok fedélzeti kamerák és laptopok is folyamatosan átadásra kerülnek.

(Fotó: OPSZ)


Abony adomány baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel elfogás elismerés ellenőrzés elsősegélynyújtás eltűnt Halásztelek határvédelem idős internet Internet csalás jutalom karácsony katasztrófavédelem keresés kibervédelem kutya képzés környezetvédelem köszönet közbiztonság közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás Vác életmentés újlengyel