Újabb elektromos robogók jutnak a polgárőrökhöz

Tíz darab elektromos robogót adott át polgárőr egyesületeknek az OPSZ elnöke június 29-én Budapesten.

Az átadást megelőző kis háziünnepségen dr. Túrós András kiemelte, hogy a robogókat az ORFK-OBB támogatásából szerezték be. Az Országos Rendőr-főkapitányság Országos Balesetmegelőzési Bizottsága immár tíz éve minden esztendőben 50 millió forinttal támogatja a polgárőrök közlekedésbiztonságot segítő balesetmegelőző tevékenységét. Az OPSZ elnöke beszédében hangsúlyozta azt is, hogy az elektromos robogók nemcsak kicsik, fürgék, de nagyon olcsó a fenntartásuk is.

Az ünnepélyes átadáson dr. Bilisics Péter, a Pest Vármegyei Polgárőr Szervezet elnöke vette át a robogókat, aki emlékeztetett arra, hogy a vármegyei szövetség nagy hangsúlyt fektet a balesetmegelőzésre, a mobilitásra, a környezetvédelemre és a „zöld gondolkodásra” ahogy erről itt már beszámoltunk.

A Pest Vármegyei Polgárőr Szövetség által kiírt pályázat keretén belül a most átvett robogók mellett hamarosan további kismotorok, kerékpárok fedélzeti kamerák és laptopok is folyamatosan átadásra kerülnek.

(Fotó: OPSZ)


 • Nem kell egyből rosszra gondolni
  Ha valaki külföldi még nem biztos, hogy rosszat akar, és ha valaki bajban van, segítsük őt! Hisz emberség is van a világon.
 • Polgárőr nap volt Ürömön (+ fotók)
  A szervezők és a falu lakossága szerint is jól sikerült a szeptember 9-én megrendezett III. Ürömi Polgárőr Nap.
 • Részvétnyilvánítás
  A Pest Vármegyei Polgárőr Szövetség elnöke, elnöksége és valamennyi polgárőre részvétét fejezi ki az elhunyt rendőr családjának, egyben a sérülteknek mielőbbi gyógyulást és felépülést kíván.
 • Nem lehet elég korán kezdeni
  Óvodásoknak tanították a biztonságos közlekedést szeptember 18-án, a gombai polgárőrök.
 • Közös akcióval a biztonságos közlekedésért
  Több órán át tartott az a közúti ellenőrzés, amit szeptember 13-án 3 közterület-felügyelő és 1 polgárőr segítségével hajtottak végre a rendőrök Monoron.

Abony adomány baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel elfogás elismerés elsősegélynyújtás eltűnt Gomba Halásztelek határvédelem idős internet Internet csalás jutalom katasztrófavédelem keresés kibervédelem képzés környezetvédelem köszönet közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás tettenérés Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás Vác életmentés értekezlet évforduló újlengyel