Újabb futballmérkőzést biztosítottak a Pest vármegyei polgárőrök

A kialakult jó munkakapcsolatnak köszönhetően az MLSZ Pest Vármegyei Igazgatósága ismételten felkérte a Pest Vármegyei Polgárőr Szövetséget, hogy vegyenek részt a március 3-i Megye III. bajnoki magasabb osztályba jutásért folyó Hernád – Tököl futballmérkőzés biztosításában.

Dr. Bilisics Péter irányítása alapján tizenegy polgárőr vett részt a sportesemény biztonságos lebonyolításában. Mint kiderült, szükséges volt a jelenlétük, hisz a mérkőzés izgalmai nem csak a játékosokra, de a nézőtéren ülőkre is átterjedt. A fokozott hangulat olykor akár veszélyeket is rejthetett, különösen, amikor előkerültek a füstgránátok, hangbombák. A feszültség akkor eszkalálódott, amikor az első félidőben egy durva szabálytalanság miatt piros lappal kiállították a helyi csapat értékes játékosát.

 A hernádi mérkőzés végül 2–2 végeredménnyel zárult és a nézők, a játékosok, valamint a játékvezetők is mindvégig biztonságban tudhatták magukat. A polgárőrök napi ellátmányát (kávé, üdítő, tea, szendvics, sportszelet) megszokott módon a PVMPSZ biztosította.

Dr. Bilisics Péter ezúton is köszönetet mond a polgárőrök munkájáért!


Abony adomány baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel Dunakeszi elfogás elismerés ellenőrzés elsősegélynyújtás eltűnt Halásztelek határvédelem idős Internet csalás jutalom karácsony katasztrófavédelem keresés kibervédelem kutya képzés környezetvédelem köszönet közbiztonság közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás Vác életmentés újlengyel