Újabb helyszínen volt polgárőrvizsga

Bár ezekben a napokban az emberek az érettségizőkre figyelnek, mi nem mehetünk el szó nélkül amellett, hogy Pest vármegyében tovább folytatódik a polgárőrök képzése és vizsgáztatása.  

Három egyesületből több mint harminc polgárőr vett részt azon a képzésnapon, amelyet május 6-án tartottak Gombán. A képzésnap tematikája szorosan illeszkedett a Pest Vármegyei Polgárőr Szövetség oktatási irányelvével.   

Először Rodák Gábor rendőrszázados fejezte ki köszönetét az önkéntes munkájukért és szolgálataikért a polgárőröknek, majd hozzáértő mondataival járult hozzá az oktatás még színesebb és hasznosabb átadásához. Az elméleti oktatást Kósa Attila tartotta meg, majd a Gombai Polgárőr Egyesület, a Csévharaszti Közrendvédelmi és Polgárőr Egyesület, valamint az Úri Faluvédő Polgárőr Egyesület megjelent tagjai a tanultakról írásos vizsgát tettek.


 • Nem kell egyből rosszra gondolni
  Ha valaki külföldi még nem biztos, hogy rosszat akar, és ha valaki bajban van, segítsük őt! Hisz emberség is van a világon.
 • Polgárőr nap volt Ürömön (+ fotók)
  A szervezők és a falu lakossága szerint is jól sikerült a szeptember 9-én megrendezett III. Ürömi Polgárőr Nap.
 • Részvétnyilvánítás
  A Pest Vármegyei Polgárőr Szövetség elnöke, elnöksége és valamennyi polgárőre részvétét fejezi ki az elhunyt rendőr családjának, egyben a sérülteknek mielőbbi gyógyulást és felépülést kíván.
 • Nem lehet elég korán kezdeni
  Óvodásoknak tanították a biztonságos közlekedést szeptember 18-án, a gombai polgárőrök.
 • Közös akcióval a biztonságos közlekedésért
  Több órán át tartott az a közúti ellenőrzés, amit szeptember 13-án 3 közterület-felügyelő és 1 polgárőr segítségével hajtottak végre a rendőrök Monoron.

Abony adomány baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel elfogás elismerés elsősegélynyújtás eltűnt Gomba Halásztelek határvédelem idős internet Internet csalás jutalom katasztrófavédelem keresés kibervédelem képzés környezetvédelem köszönet közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás tettenérés Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás Vác életmentés értekezlet évforduló újlengyel