Újabb hét, újabb baleset

Alig pár napja adtunk hírt arról, miszerint baleset történt szeptember 25-én délelőtt Ceglédbercelen, egy gépkocsi elgázolt egy kerékpárost. Október 2-án ugyanott megint elütöttek egy biciklist.

Reggel 9 óra után nem sokkal a Művelődési Ház könyvtárosa hívta kétségbeesve a polgárőröket, hogy személygépkocsi és kerékpáros ütközött a kereszteződésben. A perceken belül helyszínre érkező polgárőrök megállapították, hogy a kerékpáros súlyos fej- és végtagsérüléseket szenvedett. Azonnal elsősegélyben részesítették a sérültet és biztosították a helyszínt a mentők, illetve a rendőrök kiérkezéséig.

(Fotó: illusztráció)


Abony adomány baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel Dunakeszi elfogás elhunyt elismerés elsősegélynyújtás eltűnt Halásztelek határvédelem hulladék idős Internet csalás jutalom karácsony katasztrófavédelem keresés kibervédelem kutya képzés környezetvédelem köszönet közbiztonság közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás Vác újlengyel