Újabb hét, újabb baleset

Alig pár napja adtunk hírt arról, miszerint baleset történt szeptember 25-én délelőtt Ceglédbercelen, egy gépkocsi elgázolt egy kerékpárost. Október 2-án ugyanott megint elütöttek egy biciklist.

Reggel 9 óra után nem sokkal a Művelődési Ház könyvtárosa hívta kétségbeesve a polgárőröket, hogy személygépkocsi és kerékpáros ütközött a kereszteződésben. A perceken belül helyszínre érkező polgárőrök megállapították, hogy a kerékpáros súlyos fej- és végtagsérüléseket szenvedett. Azonnal elsősegélyben részesítették a sérültet és biztosították a helyszínt a mentők, illetve a rendőrök kiérkezéséig.

(Fotó: illusztráció)


 • Polgárőrök is segítették a kulturális gálát
  Idén is megtartotta az Észak-magyarországi Német Önkormányzatok Szövetsége a Regionális Kulturális Gáláját.
 • Biztonságban lezajlott Abonyban a szalagavató
  November utolsó szombatján rendezték meg Abonyban a Kinizsi Pál Gimnázium szalagavató ünnepségét, melyet a hagyományoknak megfelelően idén is a helyi polgárőrök biztosítottak.
 • Ünnepeltek a polgárőrök Dunakeszin
  Polgárőr Napot szervezett 25-én a Dunakeszi Alsó Polgárőr Egyesület, ahol kötetlen módon tudták megünnepelni amit ebben az évben elértek.
 • Még mindig nem késő felkészülni
  Vannak, akik még mindig nem vették tudomásul, hogy november vége van, vagyis másképp kell vezetni, mint nyáron. Aztán ha megcsúszik az autó a nedves, faleveles úton, még ők vannak meglepve. Ki érti ezt?
 • Még időben jött a segítség
  Öngyilkos akart lenni egy férfi november 21-én Albertirsán, de szerencsére egy polgárőr még idejében meg tudta azt akadályozni.

Abony adomány baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel elfogás elhunyt elismerés elsősegélynyújtás eltűnt Halásztelek határvédelem idős internet Internet csalás jutalom katasztrófavédelem keresés kibervédelem képzés környezetvédelem köszönet közgyűlés lovas migráció motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás tettenérés Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás Vác életmentés évforduló újlengyel