Ajándék után életmentés Gombán

Adományokat vehetett át december 23-án egy gombai és egy monori nagycsaládos polgárőr Gombán, ám alig, hogy megkapták azokat, máris mehettek egy bajbajutottnak segíteni.

Mint azt már megírtuk dr. Bilisics Péter, december 23-án személyesen keresett fel hat nagycsaládos polgárőrt a vármegyében, hogy nekik karácsonyi adománycsomagot adjon át.  A gombai helyszínt elhagyva látta meg, hogy a szomszédos faluval összekötő úton az árokparton fekszik egy test. Riasztotta a gombai polgárőröket, hogy menjenek a megadott pontra.


Két polgárőr azonnal szolgálati kocsiba ült és az út mellett fekvőhöz sietett. Mikor odaértek megállapították, hogy az illető ugyan lélegzik, de nem kommunikál. A közben megérkező mentők az erősen ittas, de havazás miatt kihűlés közeli állapotban levő férfit szállítható állapotba hozták és elvitték a legközelebbi kórházba. A polgárőrök eközben a mentők munkáját és az autós forgalmat biztosították – tudatta Kirnbauer Ernő a Gombai Polgárőr Egyesület elnöke.


(Fotó: illusztráció)Abony baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel Dunakeszi elfogás elhunyt elismerés elsősegélynyújtás eltűnt Gomba Halásztelek határvédelem idős Internet csalás jutalom karácsony katasztrófavédelem keresés kibervédelem kutya képzés környezetvédelem köszönet közbiztonság közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás verseny Vác újlengyel