Házhoz jött a polgárőr Jézuska (+ videó, képek)

Nagycsaládos polgárőröknek vitt ajándékokat a Pest Vármegyei Polgárőr Szövetség elnöke december 23-án.

Ahogy arról már beszámoltunk, az Országos Polgárőr Szövetség nemrég köszöntötte a többgyermekes polgárőröket és családjukat. Pest vármegyében idén hét polgárőr felelt meg a jelentkezési feltételeknek, ám az OPSZ csak megyénként egynek tudott ajándékot adni. Dr. Bilisics Péter, Pest vármegyei elnök úgy gondolta, hogy a többiek is megérdemelnek ajándékot, ezért szponzorokat keresett és velük, illetve néhány stratégiai partner támogatásával ajándékcsomagokat állított össze.

Még az időjárás is az igazi karácsonyi hangulatot idézte amikor dr. Bilisics Péter hóesés közben beült a volán mögé és elindult, hogy a polgárőröknek illetve családjuknak átadja az ajándékokat. Volt abban minden! A tartós élelmiszercsomagban étolaj, kristálycukor, liszt, teagyűjtemény, tartós tej, száraztészta válogatások, kukorica, bab, gyümölcs konzervek, mustár, majonéz, ketchup, torma, de a gyerekeket sem elfeledkezve a mandarin, narancs és a banán mellett több rúd beigli, 100 játékot magába foglaló társasjáték-gyűjtemény, angolul tanító szójáték, kártya és mágneses utazó társasok voltak a dobozban.

A polgárőr „Jézuska” Pomázon a Seitz családhoz és három gyermekükhöz Sámuelhez, Dorenhez és Arlenhez ment, Bagon a Jámbor családhoz és három gyermekükhöz: Fanni Hanna, Tamara Lili illetve István Csaba kapta meg a több doboz adományt. Gombán vehette át ajándékét a Juricza család (gyermekük Adrienn, Mirjam, Gréta Zsófia), illetve Monorról a Gulyás család, ahol szintén három gyerek, Joel Benjámin, Málna illetve István örült a meglepetésnek. Farmoson a Jezsik család és négy gyermekük Szabolcs Árpád, Illés, Zoltán és Mónika, Törökbálinton pedig a Szabó családnak és öt gyermeküknek, Leventének, Áronnak, Máténak, Ádámnak és Hannának lesz ezzel is gazdagabb a karácsonya.

Az Országos Polgárőr Szövetség által meghirdetett pályázattal sajnos csak egyetlenegy település nagycsaládosa lett volna jutalmazott, ezért a stratégiai partnereinkkel illetve egy anonim támogató segítségével összefogtunk és a hét pályázó családot tartós élelmiszerrel, gyümölccsel, édességgel és játékokkal ajándékoztuk meg – mondja dr. Bilisics Péter. – Nagyon köszönöm a támogató partnereknek, hogy ebben a felemelő és jóérzést keltő tettben is együttműködtek.

A Pest Vármegyei Polgárőr Szövetséggel kötött stratégiai partnerség egyik alapvetése, hogy karácsonykor is eljuttassuk adományainkat a családokhoz – mondja Kardenekker Kornél, a Jégtrade Kft. társtulajdonosa. – A Pest Vármegyei Polgárőr Szövetség elnöke keresett meg minket és mi örömmel ajánlottunk fel ajándékcsomagokat a nagycsaládosoknak. A csomagokat direkt úgy állítottuk össze, hogy abból jusson a karácsonyi asztalra is. Ezzel is próbáljuk támogatni őket. A harminc éves, magyar tulajdonú Jégtrade Kft-nek elhivatottsága, hogy a magyar családokat a magyar vidéket összefogó és biztonságot adó Pest Vármegyei Polgárőr Szövetségben minden adható támogatást megadjon.

A Pest Vármegyei Polgárőr Szövetség nevében dr. Bilisics Péter ezúton is kíván mindenkinek békés, boldog ünnepeket, egészségben tartós, sikerekben gazdag új esztendőt.

Az eseményről egy rövid videó is készült:

Képek itt:


Abony baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel Dunakeszi elfogás elhunyt elismerés elsősegélynyújtás eltűnt Gomba Halásztelek határvédelem idős Internet csalás jutalom karácsony katasztrófavédelem keresés kibervédelem kutya képzés környezetvédelem köszönet közbiztonság közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás verseny Vác újlengyel